Trouwen

Trouwkaarten met een verrassingseffect

diy trouwkaart botanisch

Het moment waar jullie samen naar uitkijken, begint werkelijkheid te worden. Jullie trouwdatum staat vast! Nu moet er van alles geregeld worden, waaronder de trouwkaarten. Een simpel kaartje is niet wat jullie voor ogen hebben en gaan daarom voor iets speciaals. Koningkaart biedt hiervoor de tweede DIY-collectie aan die voor het ultieme verrassingseffect zorgt.

Pas met deze collectie een beetje eigen creativiteit toe. Snijd een stukje van de voorzijde af en klaar is Kees! Nu heb je je eigen trouwkaarten met een superleuk en verrassend effect. Als jullie voor iets origineels willen gaan, dan ben je hier absoluut aan het juiste adres. Het afgesneden strookje zorgt ervoor dat de kaarten een asymmetrische vorm krijgen. De collectie is te koop in meerdere formaten. Zo weet je zeker dat er wat voor jullie bij zit.

Veel complimenten door een kleine aanpassing

Door middel van de snijlijn op deze nieuwe trouwkaarten zie je precies waar je het strookje moet afsnijden. We willen natuurlijk niet dat de kaartjes ongelijk worden, dus dit is wel zo handig. Jullie familie en vrienden merken hoogstwaarschijnlijk gelijk het aparte ontwerp op. Laat die complimenten maar komen!

diy trouwkaarten

Trouwkaarten waar jullie van dromen

We kennen ondertussen al een aantal trends die het over het algemeen goed doen bij trouwkaarten, zoals het effect van waterverf of de botanische stijl. Als dit toch niet is wat jullie zoeken, dan zijn er nog genoeg alternatieven. Misschien gaat de voorkeur uit naar een klassieke trouwkaart. De combinatie van goud met wit is daarvoor een goede optie, kijk maar eens naar de foto hierboven. Je kunt ook een eigen foto toevoegen die er op een originele manier uitziet dankzij het afgesneden strookje. Al deze trends zijn te combineren met onze nieuwe DIY-collectie. Neem snel een kijkje op de website en ontdek ons aanbod in trouwkaarten!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply