Trouwen

Save the date! Wij gaan trouwen!

save-the-date

Every girl’s dream

Jaaa, het is zover!! De vraag die al zolang in de lucht hing… “Wil je met me trouwen?” is gesteld. En natuurlijk heb je “JA!” gezegd tegen je lover want dit is toch echt ‘Every girl’s dream’.  En nu gaat het er eindelijk van komen, de mooiste dag van je leven is in zicht, jullie gaan trouwen. Hoera!!

We snappen dat je dit eigenlijk van de daken zou willen schreeuwen. Hoe ga je dit fantastische nieuws aan al je vrienden, familie en leuke collega’s vertellen? Juist, je stuurt een supergave save the date kaart van Koningkaart. Dit hoort echt bovenaan je todo-trouwlijstje te staan want hoe eerder je deze save the date stuurt hoe groter de kans dat ook echt iedereen erbij is op jullie trouwdag.

Wanneer stuur je een save the date kaart?

loveshoot save the dateJe kunt een save the date kaart echt al zo’n 8 tot 9 maanden van tevoren sturen zodat ook iedereen de datum geblokkeerd heeft in zijn of haar agenda, afzeggen is dan geen optie (of men moet echt een héle goede reden hebben). Dus staat jullie huwelijk voor volgend jaar in de planning? Wacht dan niet langer en ga aan de slag!!

Op de save the date kaart is de datum en jullie volledige namen de belangrijkste tekst. En natuurlijk de boodschap dat jullie gaan trouwen en of men deze datum wilt vrijhouden. Daarnaast ben je vrij in het ontwerp. Een loveshoot is wel echt een must in 2019, laat maar zien hoe verliefd jullie zijn. Plaats de allermooiste foto’s op jullie pré-uitnodiging. Voor de niet-fotogenieken onder ons hebben we overigens ook prachtige save the date kaarten zonder foto. 😉

Inspired? Bekijk snel onze gloednieuwe collectie

Ben je inmiddels al helemaal in de wedding mood? Neem dan snel een kijkje bij onze nieuwe collectie save the date kaarten die vanaf deze week online staat. Wij zijn er supertrots op! Heb je een prachtig design gevonden? Check dan even of er ook een bijpassende trouwkaart beschikbaar is, dan heb je alles in dezelfde stijl, wel zo mooi. Is deze niet beschikbaar dan ontwerpen we deze er met alle liefde voor jullie bij.save the date kaarten

Related Posts

No Comments

Leave a Reply