Geboorte

Geboortekaartjes voor de creatieve ouders

diy geboortekaartjes silhouet

Als je altijd in de weer bent met een schaar en papier, dan is onze tweede DIY-collectie zeker wat voor jou! Met deze collectie kun je namelijk zelf een beetje aan jullie geboortekaartjes knutselen. Dit zorgt voor een heel origineel effect!

De geboorte van jullie kindje is een moment om nooit te vergeten. Dat is precies de reden waarom het geboortekaartje perfect moet zijn. Met een kleine aanpassing aan het kaartje zorgen jullie daar zelf voor. Het kaartje komt er asymmetrisch uit te zien en krijgt hierdoor een uniek resultaat. Het is zonder twijfel een ontwerp die je niet bij iedereen voorbij ziet komen. Je wilt natuurlijk niet een suf en stoffig kaartje hebben! Daarom hebben wij deze nieuwe geboortekaartjes collectie toegevoegd in meerdere formaten.

Van eenvoudig naar uniek

diy geboortekaartjes

Zodra je de geboortekaartjes ontvangt, zijn ze nog onbewerkt. Het is dus aan jou om het strookje aan de voorzijde eraf te snijden. De snijlijn is enorm handig en geeft aan waar je precies moet snijden. Dit voorkomt dat je de kaarten ongelijk snijdt. Als de kaarten klaar en verzonden zijn, is het slechts een kwestie van wachten op de complimenten.

Personaliseer geboortekaartjes en val op

Zo’n speciaal effect is hartstikke leuk, maar het is nog leuker als je het kaartje verder kunt aanpassen naar je eigen smaak. Met behulp van alle trends is dit ook zeker mogelijk. De silhouetten zijn misschien wel helemaal jouw ding. Of misschien ben je wel helemaal gek op ruitjes. Dit kun je allemaal laten terugkomen op de kaart in combinatie met de DIY-collectie bij Koningkaart. Als je de kaart liever extra wilt personaliseren, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor icoontjes met daarbij informatie over de baby. Dit kan bestaan uit het gewicht, lengte en tijdstip. Voor eventuele vragen, neem dan gerust contact met ons op. Bij ons staat kwaliteit en service altijd voorop!

Related Posts

No Comments

Leave a Reply