Trouwen

Spetterende collectie trouwkaarten

nieuwe trouwkaarten

Het plannen van een bruiloft is een spannende tijd, het lijkt in het begin behoorlijk overweldigend. Het belangrijkste item dat je nodig hebt is een todo-trouwlijst met alle belangrijke details van je bruiloft. Maak je lijst zo snel mogelijk op. Hoe eerder je een trouwlijst hebt, hoe minder stress je zult voelen!
Een trouwlijst kan echt elk detail van jullie trouwdag bevatten. Begin eerst met de grote items: huwelijksdatum en -locatie, budget, aantal bruiloftsgasten, bruidsjurk, mensen op het huwelijksfeest, eten voor de receptie, trouwvervoer, trouwringen, enz. Als die geregeld zijn is er tijd voor de keuze van de trouwkaarten, want zonder gasten wordt het maar een saaie boel.

Wanneer begin je met de opmaak van je trouwkaart?

Wij van Koningkaart raden aan om minimaal vier weken voordat je de huwelijksuitnodiging naar je gasten verstuurt, te starten met het ontwerpen. Zo heb je voldoende tijd om de definitieve drukproef van je trouwkaart te ontvangen en deze dubbel te controleren of alles klopt. Daarnaast geeft het je ruimte om een herdruk te maken (indien nodig) om er zeker van te zijn dat er geen fouten zijn gemaakt. En je kunt alvast alle enveloppen bestellen en ze adresseren, dan liggen die vast klaar.

Wat voor stijl trouwkaart kies je? Ook dat is nog een hele klus. Ga je voor hip en trendy, gemengd met een beetje glitter en glamour? Mooi! Bekijk dan eens onze spetterende nieuwe collectie trouwkaarten, sinds deze week online! Wij houden van lekker creatief bezig zijn met verf en kwasten. Gewoon lekker een beetje van knoeien en uit je dak gaan, onze nieuwe collectie zit dan ook onder de spetters! 😉 We zijn er helemaal blij mee.

nieuwe trouwkaarten koningkaart

Wanneer verstuur je de uitnodigingen naar je gasten?

Trouwkaarten moeten tijdig worden verstuurd, zodat je gast ze tenminste zes tot acht weken voorafgaand aan de bruiloft ontvangt. Dit geeft je gast voldoende tijd om deze datum vrij te maken/houden en jullie huwelijksuitnodiging te bevestigen. Meestal moet de datum voor het antwoord twee weken vóór uw trouwdatum zijn. Dit zou je voldoende tijd moeten geven om je laatste voorbereidingen te treffen mbt het aantal personen dat komt.

Je hebt vast nog veel andere dingen te regelen als je bruiloft nadert en het laatste wat je wilt, is dat je je moet haasten om je huwelijksuitnodigingen op de bus te krijgen. Er zullen ongetwijfeld last-minute namen worden toegevoegd of veranderd, dus gun jezelf voldoende tijd om deze taak te volbrengen. Tip: bestel altijd wat extra kaarten voor onverwachtse gasten.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply