Geboorte

De populairste geboortekaartjes van 2018

top-3-2018

Het nieuwe jaar is alweer even begonnen en wij van Koningkaart hopen dat het een jaar vol liefde, gezondheid en geluk mag worden. Een nieuw jaar betekent nieuwe rondes, nieuwe kansen, maar natuurlijk ook heel veel nieuwe baby’s! Verwachten jullie in 2019 een kindje? Dan mogen mooie geboortekaartjes zeker niet ontbreken. Om jullie alvast een beetje te inspireren hebben wij onze toppers uit 2018 op een rijtje gezet.

Jongens: Stoer en simpel

Grijsgroen ofwel Early Dew was dé jongenskleur van 2018, onomstotelijk 3x in onze top 3! Superleuk voor zowel pasgeboren jongens als meisjes. Hèhè, eens even geen lichtblauw voor een jongetje, wat een verademing. 😉 En zie je het bruine labeltje van nummer 3? Erg populair en niet voor niets in meerdere ontwerpen verwerkt op onze site. Daarbij zien we ook dat steeds meer mensen hun pasgeboren trots laten fotograferen. Het is dan natuurlijk extra leuk als je zo’n mooie foto op je jongens geboortekaartje kunt plaatsen. Daarom verstuurden steeds meer ouders een mooi ontwerp met veel ruimte voor een foto, bijvoorbeeld zoals de nummer 1, met links een foto en rechts de naam en datum. Dit tweeluik formaat was tevens het populairste formaat van 2018; toch net even specialer. Waar we in 2018 ook helemaal blij van werden zijn de do-it-yourself kaarten met losse labeltjes. We waren in het begin nog een beetje sceptisch over de DIY-collectie maar we zijn superblij dat iedereen dit massaal heeft opgepakt. Dankjewel!

geboortekaartje 1

Meisjes: Pretty in pink

Roze, roze, wat houden we toch van roze! De meisjes verschillen niet zoveel van de jongens qua ontwerp, ook bij de geboortekaartjes voor meisjes zie je de luikvouw mét foto in de top 3 en wel op nummer 2. Wil je ook zo’n formaat geboortekaartje? Op onze website hebben we dit formaat in heel veel verschillende designs, we hebben zelf een luikvouw in 21×10,5 cm, dus langwerpig liggend. Zoals al bij de boys genoemd, superhot dit jaar: de do-it-yourself kaarten met zelfgesneden labeltjes, die zie je dan op nummer 1 en 3 terug. Eén ding is zeker, de geboortekaartjes voor de pasgeboren meisjes waren dit jaar erg creatief en daar zijn wij echt superblij om!

1-geboortekaartje-meisje 2-geboortekaartje-meisje 3-geboortekaartje-meisje

We hopen dat we jullie een beetje op weg hebben geholpen met de keuze voor een geboortekaartje. Of dat je in ieder geval een goed idee hebt gekregen van wat er nu hip is. We zijn mega nieuwsgierig wat voor prachtige ontwerpen wij in 2019 tegen zullen komen.

Related Posts