Geboorte

Beste nieuwkomers van 2019

populaire-geboortekaartjes

Verwachten jullie in 2019 een kindje? Dan ben je natuurlijk super nieuwsgierig naar de geboortekaartjestrend van nu. Dit jaar doen we het helemaal anders dan in 2018. Gelukkig maar, want wij zijn dol op nieuwe trends en nieuwe ontwerpen maken. Een aantal trends zien we in ieder geval al heel duidelijk terug in de babykaartjes, zoals waterverf, botanisch en minimalistisch.

Donkere kleuren voor de ‘baby boys’

Bij de geboortekaartjes voor jongens zien we dat donkerblauw weer helemaal terug is! Als achtergrond maar ook zeker als waterverf vlekken. Zie onze topper met het subtiele gouden hartje, we love it! En nee, voorlopig nog steeds geen zoete pastel of babyblauw dus. Het groenige Early Dew zien we nog wel steeds voorbij komen maar we vermoeden dat die trend toch echt bijna voorbij is. Wat nu helemaal hip is zijn de waterverf vlekken met gouden of zilveren spetters. En hoe meer hoe beter… vinden wij. 😉 En ze passen bij alle verschillende stijlen. Zelfs bij een minimalistisch geboortekaartje met alleen een naam en datum in een prachtig font dan is een spettertje goud vinden wij echt heel subtiel.

Spetterende geboortekaartjes voor de ‘lovely girls’

Ook bij de geboortekaartje voor meisjes gaan we veel waterverf zien in combinatie met gouden spetters, maar hier is de verf vaak juist wÊl in een lichte pastel-achtig kleur. Naast de populaire kleur roze wordt groen voor een meisje ook steeds meer gebruikt op een geboortekaartje, want tegenwoordig is het natuurlijk ouderwets om te denken dat roze hoort bij een meisje. Wat we de laatste tijd ook weer steeds meer tegenkomen zijn botanische geboortekaartjes. Erg mooi bijvoorbeeld in combinatie met een groot initiaal. En onze topper van de laatste maand? Metallic blush met spetters! Dus combineer er lekker op los, alles past bij elkaar. O ja, en wil je een leuk beeld op je kaart? Denk dan eens aan een minimalistisch regenboogje.

Hip en hot

Wil je alle geboortekaartjes die we de laatste tijd ontworpen hebben bij elkaar zien? Bezoek dan onze pagina met nieuwe geboortekaartjes, daar staan de laatste nieuwe trends mooi bij elkaar. Daarnaast kun je ieder kaartje eenvoudig naar wens aanpassen. Dus wil je een wat strakker font of een extra illustratie? Je past alle kaarten eenvoudig zelf aan.

En heb je zelf een goed idee? Ontwerp dan gewoon lekker zelf je geboortekaartje. Super eenvoudig via zelf kaarten maken.

Related Posts