Uitnodigingen

Nieuwe uitnodigingen: feest voor de ogen!

Uitnodiging verjaardag

Niets is leuker dan het organiseren van een feest. En om te zorgen dat jouw feest een knaller wordt, wil je natuurlijk extra uitpakken. Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Koningkaart heeft een nieuwe collectie uitnodigingen klaargezet en ze zijn hipper dan hip!

It’s my party!

Binnenkort jarig? Of heb je een jubileum te vieren. Dat betekent tijd voor een feestje. En waar worden de beste party’s georganiseerd? Precies, bij jou thuis. Waar de een met zijn handen in het haar zit, gaat de ander gestructureerd te werk. De aankleding, de muziek en de hapjes. Alles moet worden geregeld. En een hele belangrijke mag natuurlijk niet worden vergeten: de uitnodiging! Koningkaart helpt je graag een handje en heeft daarom een prachtige collectie uitnodigingen ontworpen.

Uitnodiging 25 jaar

Party in style

Om ervoor te zorgen dat iedereen de datum in zijn agenda zet, wil je een toepasselijke uitnodiging versturen. Daarom is de nieuwe collectie zeer uitgebreid. Zo hebben we bijvoorbeeld een stijlvolle ontwerpen met zwarte achtergrond, gouden spetters en mooie rozen. Perfect als uitnodiging voor jullie jubileum. Liever een wat luchtiger ontwerp? Dat kan natuurlijk ook. Onze vrolijke ontwerpen met stoere typografie en getekende slingers en confetti hebben een super feestelijke uitstraling!

Uitnodigingen voor de jarige Jet

Naast jubileumkaarten hebben we ook superleuke uitnodigingen voor jouw verjaardag! Onlangs 50 geworden? Of op zoek naar een mooie uitnodiging voor een 21-diner. Niets is te gek voor Koningkaart.

Uitnodiging partyOnze nieuwe collectie heeft het allemaal. Gooi je het op chic? Kies dan voor een stijlvol ontwerp met donkerblauwe waterverf en goudkleurige typografie. Daarnaast kunnen ballonnen, confetti en glitters niet ontbreken, daarom hebben we een aantal spetterende ontwerpen met sterretjes, roze glitters en groene confetti toegevoegd. Ben je er nog niet helemaal uit of zat je ontwerp er niet tussen? Dan kun je natuurlijk zelf aan de slag in onze handige ontwerptool. Met onze hippe beelden en goudkleurige spetters maak je jouw uitnodiging super uniek en helemaal op maat naar jouw feest!

Related Posts