Geboorte

Unieke geboortekaartjes van hout, kraft en duurzaam papier

Ben je op zoek naar een originele aankondiging voor de geboorte van je kindje? Dat snappen we helemaal! Wanneer je zoon of dochter er eindelijk is, dan wil je dit blijde nieuws natuurlijk op een feestelijke manier vertellen aan al je vrienden en familie. Voor iedereen die net even iets anders zoekt hebben wij sinds kort drie nieuwe materialen voor geboortekaartjes in onze webshop: hout, kraft en duurzaam papier!

Een geboortekaartje van echt hout

Houten geboortekaartjes? Ja, echt! Op onze website vind je nu ook geboortekaartjes gedrukt op licht berkenhout van 1 mm dik. Van ontwerpen met lieve silhouetjes tot minimalistische kaartjes met opvallende typografie. Met zo’n houten kaart verstuur je een echt originele geboorteaankondiging! Dit unieke materiaal geeft je kaartjes een natuurlijke uitstraling, het combineert dus ook prachtig met botanische illustraties. Doordat het gaat om een lichte houtsoort, kun je deze kaarten gewoon versturen in een envelopje – net als papieren geboortekaarten.

Stoere kraft geboortekaartjes

Voor een stoer geboortekaartje met robuuste uitstraling kun je ook kiezen voor kraft geboortekaartjes. Op echt kraftpapier komen vooral zwart-witte ontwerpen prachtig uit. Het papier heeft een lichte textuur en voelt dus echt anders aan dan een kaartje van glad papier. En het meest bijzondere aan dit materiaal is nog dat je ook witte elementen kunt laten drukken! Dit tot in tegenstelling op bijvoorbeeld een houten kaart. De witte teksten en beelden springen van het kraftpapier af. Ook met kraft geboortekaartjes zit je dus goed wanneer je zoekt naar iets origineels voor je zoontje of dochtertje.

Duurzame geboortekaartjes op eco papier

Als laatste in dit rijtje staan duurzame geboortekaartjes op eco papier. Een prachtige papiersoort met warme tint en zichtbare vezels. Het papier bestaat uit katoen en gerecyclede vezels en is dus naast heel mooi ook nog eens een duurzamere keuze. Het papier is een stuk geler dan regulier papier en is daarmee dus vooral geschikt voor kaartjes zonder gekleurde achtergrond. Maar een simpele lijntekening, een vrolijk silhouetje of een typografisch ontwerp komt heel mooi uit op deze unieke papiersoort.

Of je nu gaat voor hout, kraft of duurzaam papier: met deze bijzondere materialen verstuur je zeker weten een origineel geboortekaartje!

Related Posts