Geboorte Uitnodigingen

NIEUW: Kleurrijke geboortekaartjes met dieren

Gefeliciteerd, je bent in verwachting. De zoektocht naar het perfecte geboortekaartje is begonnen. Wij snappen bij Koningkaart maar al te goed dat je het liefst een zo persoonlijk mogelijk ontwerp wilt. Daarom hebben we de nieuwe geboortekaartjes met letters en vrolijke dieren toegevoegd. Meer weten? Lees snel verder!

De perfecte match: dieren en typografie

Op zoek naar extra trendy geboortekaartjes? Dan zijn de nieuwe geboortekaartjes van Koningkaart zeker geschikt voor jou! Hippe dieren en speelse bladeren. Niets is te gek voor deze leuke ontwerpen. Zo hangen er luiaards aan letters, zitten konijntjes bovenop de naam en lopen olifanten, giraffen en schaapjes vrolijk rond. Deze lieve tekeningen combineren perfect met de speelse typografie.

Organiseren jullie binnenkort een kinderfeestje? Daar hebben we natuurlijk ook een paar mooie nieuwe ontwerpen voor gemaakt. De gekleurde letters spellen dit keer ‘Hoera’ of de leeftijd staat groot op de kaart. Deze toppers kun je ook helemaal naar wens aanpassen!

Vrolijke uitnodigingen met dieren

Creatief met Koningkaart

Ben je een beetje enthousiast geworden door de nieuwe ontwerpen en kriebelen je handen om zelf ook zo’n leuk ontwerp te maken? Neem dan een kijkje op de pagina ‘zelf ontwerpen’ en start vanuit een blanco kaart. Je kunt de gekleurde letters op ieder formaat plaatsen en zelf leuke dieren uit de map ‘Aquarel illustraties’ toevoegen. Zo maak je zelf de mooiste creaties.

Heb je een vraag of hulp nodig bij het plaatsen van de beelden? Bel of mail gerust! Het ervaren team van Koningkaart staat iedere dag tussen 9.00 en 17.00 uur voor je klaar.

geboortekaartjes letters
Hippe geboortekaartjes met letters en dieren

Related Posts