Geboorte

Nieuwe geboortekaartjes met schattige illustraties

Verwacht jij binnenkort jouw kindje? Gefeliciteerd! Je krijgt negen maanden de tijd om je huis klaar te maken voor de komst van je baby. Waarschijnlijk heb je alle schattige rompertjes, knuffels en babydoeken voorbij zien komen. En dan is er nog het geboortekaartje; om de geboorte bekend te maken. Je zoekt natuurlijk het leukste ontwerp voor jouw kindje. Onze nieuwe collectie met lieve illustraties is misschien wel iets voor jou!

Geboortekaartjes met lieve dieren

Geboortekaartjes met dieren zijn mega populair. Met een beestje op je geboortekaartje is het ontwerp toch net wat schattiger. Eén van onze illustratoren is weer druk aan de slag gegaan met dit onderwerp. Ze heeft speciaal voor deze collectie een paar unieke illustraties gecreëerd. Onze nieuwe geboortekaartjes bevatten allerlei tekeningen van vrolijke dieren met kleertjes aan. Denk aan een geboortekaartje met twee konijntjes hand in hand. Of een tweeluik geboortekaartje met lief muisje. Er is keuze genoeg!

Nieuwe geboortekaartjes passend bij jullie gezin

Niet alleen voor het eerste kindje hebben we nieuwe ontwerpen gemaakt. Deze kaartjes lenen zich ook heel goed voor een tweede of een derde kindje. Want hoe leuk is het, om je andere kinderen ook een plek op het kaartje te geven! Wel zo persoonlijk. Het is bijvoorbeeld super schattig om voor twee vosjes die met elkaar spelen te kiezen. Of twee konijntjes die hun broertje of zusje vooruit duwen in de kinderwagen. Onze favoriet is momenteel de geboortekaart met twee lieve beertjes.

Verwacht jouw huidige zoon of dochter een baby broertje of zusje? Kijk dan snel bij de nieuwe geboortekaartjes 2e kindje of 3e kindje kies samen met je gezin een mooi design uit.

Staat jouw samenstelling er niet tussen of heb je vragen over deze hippe ontwerpen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Koningkaart. We staan iedere werkdag voor je klaar tussen 9.00 en 17.00 uur.

Related Posts