Geboorte

Silhouet geboortekaartjes met winter thema

Buiten wordt het met de dag kouder en de temperatuur zakt af en toe al onder nul. Brrrr! De winter komt er nu echt aan. Ben je zwanger en wordt jouw kindje deze winter verwacht? Hoe leuk is het om een geboortekaartje te kiezen passend bij dit winterse seizoen. Bij de winter denken we al gauw aan sleetje rijden, schaatsen, sneeuwpoppen en dikke winterkleding. Dus onze nieuwe collectie silhouet geboortekaartjes staat dus vol met leuke winterse ideetjes.

Winter silhouet geboortekaartje voor een zoon of dochter

Geboortekaartjes met een sjaal en muts op

Sfeervolle geboortekaartjes in een winterse omgeving met sneeuw en ijssterren. Superleuke silhouetjes van diverse kindjes, bijvoorbeeld een lief meisje met vlechtjes bij een sneeuwpop? Of grote broer met z’n babyzusje samen aan het sleetje rijden? Daar smelt iedereen toch van. De nieuwe kaartjes zijn weer allemaal ontworpen met de hipste kleuren van dit moment. Voor een meisje gebruiken we veel koraalrood en voor een jongen donkerblauw of groen. Natuurlijk kun je zelf de kleuren aanpassen in onze ontwerptool. Dus wil jij de kaart in de kleuren van bijvoorbeeld de babykamer, dan kun je de tekeningen heel simpel van kleur veranderen.

Silhouet geboortekaartjes met 2 of 3 kindjes voor de geboorte een jongen

Heeft jouw aanstaand kindje al broertjes of zusjes?

https://koningkaart.nl/geboortekaartjes-2e-kindjeBen je zwanger van je 2e of 3e kindje? Hoe leuk is het dan om al deze kindjes op het geboortekaartje te zetten, dat maakt een kaartje extra vrolijk en speels. Dus de silhouet geboortekaartjes hebben we uiteraard ook weer gemaakt met broertjes en zusjes en alle varianten ertussen, dus geboortekaartjes 2e kindje voor als er al een ouder broertje of zusje is en geboortekaartjes 3e kindje voor als er al meerdere broertjes en zusjes zijn. We willen graag voor ieder gezin een passen kaartje aanbieden.

Bestaat jouw gezin uit nog meer kindjes? Neem dan contact met ons op, dan kijken we of het mogelijk is om alle kindjes op het babykaartje te plaatsen.

Silhouet geboortekaartjes met 2 of 3 kindjes voor de geboorte een meisje

Related Posts