Geboorte

Nieuwe sluitstickers voor op je envelop

Op zoek naar een manier om je geboortekaartje nog leuker te maken? Naast onze fotolabels, strikjes en foliedruk voor het kaartje zelf, kun je ook de envelop op pimpen. Kies een sluitsticker uit onze nieuwe collectie en verstuur je geboortekaart in stijl. Zo valt er bij de ontvanger een waar feestje op de deurmat!

Geboortekaartjes met bijpassende sluitstickers

Heb je een mooi geboortekaartje en een envelop uitgekozen? Dan is het pakketje helemaal compleet wanneer je kiest voor een bijpassende sluitsticker. De ontvanger krijgt met de sluitsticker namelijk een sneak peek van hoe de geboortekaart eruit zal zien. Én het ziet er natuurlijk super feestelijk uit. Hij of zij zal de envelop meteen willen openen!

Onze nieuwe collectie heeft voor iedere stijl wel iets. We hebben minimalistische stickers toegevoegd met de trendkleuren van nu. Wat dacht je van een roestrode of zeegroene sticker met een goudkleurig hartje? Of van een schattige sluitsticker van een jongetje die naar de sterretjes wijst. Dit ontwerp past perfect bij ons populaire goudfolie geboortekaartje met jongetje op de maan.

Glitter en glamour met goudfolie sluitzegels

Deze sluitstickers zijn niet helemaal nieuw, maar wel nog steeds super leuk: stickers met foliedruk. Hou jij van een beetje extra glans op je geboortekaartje? Een grote kans dat je een ontwerp uit onze collectie goudfolie geboortekaartjes hebt gekozen. Het is dan nog leuker om dit ontwerp te versturen met een van onze sluitstickers met foliedruk.

We hebben deze stickers speciaal voor Koningkaart laten ontwikkelen. Dus deze stickers zijn exclusief bij ons verkrijgbaar! Onze favoriet: een schattige zegel met de tekst ‘hello little one’. Het goudfolie hartje zorgt voor de finishing touch. Neem voor alle ontwerpen eens een kijkje in de collectie.

Neutrale sluitstickers voor elke envelop

Voor de liefhebbers van mooie oneliners en korte tekstjes hebben we ook mooie ontwerpen toegevoegd. Bijvoorbeeld een mooie sluitsticker met subtiele blauwe waterverf en de tekst ‘Hoera een jongetje’. Of een mooie witte sticker met ‘Welcome little one’. Het leuke van deze stickers is dat ze bij elke geboortekaart en envelop passen.

En of al deze leuke stickers nog niet genoeg zijn, kun je ook je eigen sluitsticker ontwerpen. Bijvoorbeeld met de naam of geboortedatum van je kleintje. Dan heb je natuurlijk wel een heel origineel exemplaar!

Related Posts