Trouwen

Verliefd, verloofd, verstuurd: kondig jullie verloving aan met een kaart

Een appje sturen is makkelijk en snel, maar een echt kaartje via de post maakt het delen van goed nieuws natuurlijk extra bijzonder. Zijn jullie laatst verloofd? Van harte gefeliciteerd! Kondig dit geweldige nieuwtje aan met een mooie verlovingskaart en verras jullie vrienden en familie met een aankondiging van jullie huwelijk.

Wij zijn verloofd!

Er zijn een aantal momenten in het leven die je op een grootse manier wilt vieren. Een bruiloft is daar zeker een van. Voor de meeste koppels is het belangrijk bij deze grote stap familie en vrienden te betrekken. Het vieren begint dus eigenlijk al met het aankondigen van de dag en daarmee het versturen van mooie verlovingskaarten. Op deze kaart laat je niet alleen weten dat jullie gaan trouwen, maar je kunt ook meteen vertellen wanneer. Zo kan iedereen de datum in de agenda noteren en ervoor zorgen dat ze er ook daadwerkelijk bij kunnen zijn.

Verlovingskaarten

Een persoonlijke verlovingskaart

Heb je een mooie foto van het moment dat de vraag gesteld werd? Voeg deze dan toe aan de kaart voor een extra persoonlijk tintje. Natuurlijk kun je ook een selfie van jullie laatste stedentripje toevoegen. Wil je toch liever net iets anders? Vraag dan een ‘engagement shoot’ aan bij jullie trouwfotograaf. Zo kun je niet alleen meteen kennismaken met de fotograaf en oefenen met poseren, ook heb je meteen professionele foto’s die jullie verlovingskaart naar een hoger level zal tillen. Deze foto’s kun je natuurlijk ook gebruiken voor jullie trouwkaarten of ander drukwerk.

Bijpassende trouwkaarten

De kaart geeft meteen een klein voorproefje van jullie trouwdag, dus ga voor een ontwerp dat past bij jullie als koppel en bij de stijl van jullie bruiloft. Kies daarna eventueel voor een bijpassende trouwkaart voor een samenhangend geheel. En wist je dat je bij ons ook ander drukwerk voor je bruiloft kunt bestellen? Denk aan bedankkaartjes, menukaarten, gastenkaarten en inlegkaartjes.
Wanneer je nog een ontwerp mist kun je zelf aan de slag gaan in onze ontwerptool, maar je mag ook altijd contact met onze klantenservice.

Related Posts