Geboorte

Dubbel zo leuk: de dubbele tweeluik

Het regent nieuwe producten bij Koningkaart. Naast de lentecollectie, canvassen en koperfolie hebben we nu weer een leuk item: de dubbele tweeluik! Dit unieke formaat ontvouwt zich tot langwerpig geboortekaartje. Wil je alles weten over dit stoere formaat? In deze blog praten we je bij.

Geboortekaartjes met verrassingseffect

Een dubbele tweeluik horen we je denken. Wat is dat dan precies? Dit formaat lijkt erg op onze traditionele tweeluik, maar met een leuke twist! In plaats van dat je het kaartje openvouwt, is dit formaat eigenlijk een lang geboortekaartje. Wanneer het kaartje gesloten is, lees je bijvoorbeeld een leuke tekst als ‘welcome little one’. Als je de kaart openvouwt, komt – surprise – de naam en geboortedatum tevoorschijn. Gesloten is de kaart 12×12 cm en open maar liefst 36×12 cm.

Neem bijvoorbeeld onze nieuwe geboortekaartje met speelse illustraties van kinderspeelgoed en babykleding. Wanneer de kaart gesloten is, vormen de tekeningen een mooie cirkel. Als je de kaart opent, breidt de cirkel uit en zie je een lief wiegje met een kindje op de kaart.

Een formaat met eindeloos veel mogelijkheden

Je kunt het ook omdraaien en de naam op de voorzijde van de kaart plaatsen. Dit doen we bijvoorbeeld bij het luikvouw geboortekaartje met rompertje. Als de kaart gesloten is, zie je een lieve illustratie van babykleding en de naam. Wanneer de kaart helemaal is uitgevouwen, komt er een mooie foto tevoorschijn. Onze favoriet is momenteel het roze geboortekaartje met lijntekening van twee girafjes.

Tip, je kunt deze hippe geboortekaartjes gemakkelijk naar wens aanpassen. Je kunt zelf kiezen waar je de naam, datum en eventuele foto plaatst. Heb je hulp nodig met jouw dubbele tweeluik? Stuur dan een mailtje naar contact@koningkaart.nl. We kijken graag mee naar alle mogelijkheden.

Related Posts