Trouwen

20% korting op save the date kaarten

Korting save the date

Gaan jullie volgend jaar trouwen? Dan is het een goed idee om dit jaar alvast save the date kaarten te sturen van jullie voorgenomen jawoord. Zo weten je gasten ruim van tevoren dat ze tot de genodigde horen en welke datum jullie huwelijk gaat plaatsvinden. Een save the date stuurt je zodra de trouwdatum bevestigd is bij de gemeente.
 

Waarom een save the date en een trouwkaart?

Trouwkaarten stuur je als alle informatie over jullie bruiloft bekend is. Een save the date kaart stuur je als de datum bekend is en je ervoor wilt zorgen dat je gasten deze datum blokken in hun agenda. Zo voorkom je dat er iemand niet aanwezig is op jullie huwelijk of ze moeten een hele goede reden hebben. Dus de save the date kan al ruim van tevoren verzenden, gemiddeld wordt dit zo 6 tot 8 maanden van tevoren gedaan, soms zelf tot een jaar. Eigenlijk staat alleen de trouwdatum, jullie namen als afzender en de opmerking dat ze de dag vrij moeten houden op de kaart. Dus zodra je datum bij het stadhuis vast ligt kun je ze al gaan versturen.

Waarom juist nu save the date kaarten sturen?

Veel huwelijken zijn doorgeschoven naar 2022 vanwege de coronaepidemie en de beperking op het aantal gasten. Tenslotte is trouwen met een klein clubje echt niet wat je voor ogen had. Zo zien we dat veel bruidsparen toch klein trouwen en dan hun 1-jarig trouwjubileum uitgebreid vieren of juist het trouwfeest een jaar verplaatsen. Veel inhaalfeesten dus komend jaar! Buiten de huwelijken zijn er vele andere mijlpalen die gevierd hadden moeten worden. Denk aan verjaardagen, verlovingen, housewarming party’s, huwelijksjubilea etc.
Dus stuur tijdig die save the date kaarten om te voorkomen dat je datum al is ingepikt door een ander feestje. En nu we weer mogen reizen en op vakantie kunnen, is iedereen zich ook al een beetje aan het oriënteren voor een vakantie. Laat daarom op tijd weten wanneer jullie bruiloft is, zodat jullie bruiloftsgasten tijdens het boeken rekening kunnen houden met jullie trouwdatum.
 

Verstuur save the date kaarten met 20% korting

Om jullie een beetje tegemoet te komen ontvang je tot 31 december 2021 maar liefst 20% korting op je save the date kaarten. Vul bij je bestelling de code STd20zX in en de 20% korting gaat direct van het totaal bedrag af.

TIP: stuur je save the date kaarten tijdens feestdagen, zo kun je twee items op één kaart samenvoegen. Je wenst je gasten fijne feestdagen en je vertelt gelijk jullie trouwplannen. Kies dan voor onze speciale collectie kerst save the date kaarten.

Related Posts