Uitnodigingen

Party time: uitnodigingen kinderfeestje

uitnodigingkinderfeestje jongen

Bij Koningkaart is het altijd feest! Of je nu gaat trouwen, een jubileum te vieren hebt, in verwachting bent of de verjaardag van je zoon of dochter wilt vieren. Dat gaat natuurlijk altijd gepaard met een mooie uitnodiging. In dit digitale tijdperk is er niets zo leuk als een echte originele uitnodigingen te sturen én te ontvangen!

Nieuwe uitnodigingen voor een kinderverjaardag

Is je kind binnenkort jarig en dan ga je dit natuurlijk uitgebreid vieren. Hoe leuk is het dan om vriendjes en vriendinnetjes te verrassen met een superleuke, echt gedrukte uitnodiging voor deze kinderverjaardag. Niks geen app’e of e-mail maar een mooie kaart in een een gekleurde envelop! Het is natuurlijk extra leuk als je feestje een thema heeft en de uitnodiging hier mooi bij aansluit. Zo hebben we nieuwe ontwerpen gemaakt voor een zwemfeestje met de staart van een zeemeermin voorop of wat dacht je van een racefeestje met mooie raceauto op de uitnodiging? Bijkijk onze collectie met uitnodigingen voor een kinderfeestje en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Een gedrukt uitnodiging is nog steeds het leukst

Wij van Koningkaart vinden een mooie, gedrukte uitnodiging nog steeds het allerleukste! Het is dan ook geen wonder dat onze nieuwe uitnodigingen voor een kinderfeestje zo leuk zijn geworden. Zit jouw perfecte uitnodiging voor je zoon of dochter er nog niet tussen? Dan kun je natuurlijk ook zelf aan de slag gaan en zelf een kaart maken. Met onze handige editor maak je in een handomdraai een superleuke kaart. Misschien kun je deze wel samen met je zoon of dochter ontwerpen? Hoe leuk en origineel is dat!

Kom je er niet helemaal uit. Neem gerust even contact op. Wij staan voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 21.00 uur.

Related Posts