Geboorte

Drieluik geboortekaartjes met verrassing

Wij hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. We hebben namelijk een nieuw formaat geboortekaartje toegevoegd aan onze collectie! Dit formaat lijkt op ons traditionele drieluik, alleen hebben we hier twee vakjes uitgesneden. Beide vakjes vouw je in tegengestelde richting van je geboortekaartje, waardoor je een 3D effect krijgt. Bekijk snel onze nieuwe drieluik geboortekaartjes.

Geboortekaartjes met een twist

We verklapten het net al een beetje. Deze kaarten hebben namelijk een 3D effect. De uitgespaarde vakken vouw je in tegengestelde richting van de kaart, hierdoor springen ze er echt uit. Hier kan je bijvoorbeeld de geboortegegevens van je kleintje op plaatsen, zoals de geboortedatum, de tijd, het gewicht en de lengte. Als je de kaart dichtvouwt is deze 12×12 cm groot en opengevouwen is deze maar liefst 36×12 cm. 
Ook is dit formaat geschikt om een mooie foto van je pasgeboren zoon of dochter toe te voegen. Je hebt dus genoeg ruimte om alle informatie van je kleine spruit te delen. Via onze handige online ontwerptool kan je de kaart naar eigen wens aanpassen. Hierdoor heb je echt een origineel geboortekaartje!

Originele designs voor de aankondiging van je kindje

Dus ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje, dan is zo’n bijzonder formaat als de 3D drieluik zeker geschikt. Er staan al hele leuke ontwerpen voor je klaar! Verwachten jullie een dochter? Dat is dit dromerige kaartje met giraf en roze wolkjes een goede keus! Deze vind je terug bij geboortekaartjes met dieren. Is er een kleine knul op komst? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor dit stoere kaartje met een eigen foto.

Blijf op de hoogte

Wist je dat ook via onze social media op de hoogte kunt blijven van de laatste ontwikkelingen bij Koningkaart? Als je ons volgt op Facebook of Instagram weet je zeker dat je niets mist. Heb je misschien een mooie foto van jouw bestelde kaart? Wij vinden het geweldig om te zien! Iedere maand verloten wij een leuke verrassing onder iedereen die ons een foto heeft toegestuurd. Mee doen? Stuur je foto naar ons op via contact@koningkaart.nl, tag ons op Instagram of stuur ons een DM.

Related Posts