Geboorte

Geboortekaartjes met unieke vouwwijze

Op zoek naar een origineel geboortekaartje om de komst van je kleine mee aan te kondigen? Misschien is een tweeluik geboortekaartje dan iets voor jou! Met zo’n luikvouw kaartje heb je een unieke geboorte aankondiging in handen. Wij begrijpen dan ook goed dat deze kaartjes steeds vaker besteld worden, het is ook een van onze favoriete kaartformaten. De mogelijkheden met zo’n luikvouw kaartje zijn oneindig! Voor welke ga jij?

Tweeluik geboortekaartje: origineel en bijzonder

Tweeluik geboortekaartjes kun je vanuit het midden openvouwen. Wanneer je dit doet komt er bijvoorbeeld een lieve illustratie of een mooie foto van je pasgeboren kindje tevoorschijn. Aan alle verschillende zijden van zo’n kaart kun je de informatie over de geboorte plaatsen. Denk aan de naam en geboortedatum, maar ook is er genoeg ruimte voor de lengte, het gewicht en de geboortetijd van je zoon of dochter. En wat denk je van een lief gedichtje? Op een luikvouwkaartje is veel plek voor tekst en beeld, dus vaak kun je ook een bijzondere quote of songtekst kwijt. Dat maakt zo’n kaartje nog iets specialer, vind je ook niet?

Geboortekaartje met veel ruimte voor een foto

Nog een manier om je geboortekaartje speciaal te maken is het toevoegen van een eigen foto. Veel van onze tweeluik ontwerpen hebben een foto op de voorzijde van de kaart, maar er zijn ook kaartjes waarbij de foto aan de binnenzijde geplaatst kan worden. Met het personaliseren van de kaart door middel van een foto van je kindje maak je dit meteen een bijzondere aankondiging. Al je vrienden en familie kunnen meteen zien welk nieuwe mensje er verwelkomd mag worden in de wereld. Daarnaast maakt dit fotogeboortekaartje een extra unieke herinnering aan deze bijzondere start van een nieuw leven.

Volgens de laatste trends

In onze collectie tweeluik geboortekaartjes vind je ontwerpen met diverse stijlen en kleuren. Zo is er voor elk wat wils, of je nu voor minimalistisch of juist uitbundig en kleurrijk wilt gaan. Zo hebben we meerdere ontwerpen met foto’s, maar ook zijn er geboortekaartjes met silhouet kindjes, getekende diertjes of waterverf vlekken verkrijgbaar. Bij Koningkaart vind je altijd kaartjes volgens de laatste trends. Bekijk bijvoorbeeld eens onze tweeluikjes met silhouetjes. Of wat denk je van een lief geboortekaartje met muisje? Voor welk ontwerp je ook gaat, met zo’n luikvouw kaartje kondig je de komst van je kindje altijd op een originele manier aan!

Pas je geboortekaartjes zelf aan

Heb je een ontwerp gevonden dat je aanspreekt? Open de kaart in onze ontwerptool om de laatste puntjes op de i te zetten. Hier kun je in een paar stappen je eigen kaart maken: voeg een foto toe, verplaats de illustraties of pas het lettertype aan. Zo maak je eenvoudig en snel een geboortekaartje dat perfect aansluit bij jouw smaak en wensen. En heb je nog hulp nodig bij het opmaken van de kaartjes? Geen probleem! Bel of mail ons gerust voor advies. Nadat je helemaal tevreden bent over het ontwerp kun je je eerste proefdruk geheel gratis bestellen. Zo weet je zeker dat ook het gedrukte eindresultaat naar je zin is!

Related Posts